Eten & Drinken

DRINKEN

Wij hebben een uitgebreid assortiment dranken op onze Bietkaart staan. Heerlijke koffies en verrassende frisdranken. Distillaten uit alle hoeken van de wereld en wijnen van de beste wijnhuizen. Maar bijzonder trots zijn wij op onze selectie bieren. Verschillende bieren tappen wij uit onze fraaie bierpomp, die dateert uit de jaren 10 van de vorige eeuw. Bieren uit de fles schenken wij niet voor je uit. Dit genot moet je namelijk zelf ervaren. De bar, met het fraaie oud-Mechelse buffet uit de jaren 50 van de vorige eeuw, dient inmiddels als ontmoetingsplaats voor velen.

Onze drankenkaart kan je online bekijken (PDF). 

ETEN

Met gepaste trots presenteren wij onze menukaart, oftewel de Bietkaart. In onze keuken wordt zo veel mogelijk met lokale, pure en eerlijke producten gewerkt. Met veel liefde wordt hier een groot aantal ingrediënten zelf bereid.

Onze menukaart wordt regelmatig aangevuld met seizoensgerechten. Daarnaast vind je op de borden ons extra aanbod. Heeft u een allergie? Laat het ons even weten voor het bestellen.

Onze menukaart kan je online bekijken (PDF):

AFHALEN

Heb je een keer geen zin of tijd om uitgebreid te tafelen? Een aantal gerechten bij de Biet zijn ook af te halen. Maar we vragen ons wel af of je nog naar huis wilt als je eenmaal binnen bent. De gerechten die je kunt afhalen zijn o.a.: onze burgers, pokebowls, saté, fish & chips, chickenwings en al onze overige snacks. Bestel gemakkelijk online.

reserveren

Kom je een hapje eten? Zeker zijn van je plek? Laat het ons van tevoren even weten en wij reserveren een tafel voor je. Reserveer door te mailen naar reserveringen@cafedebiet.nl of bel naar 0111 413825.

Biet kids

Voor onze kleine gasten kunnen de gerechten in kleine porties besteld worden, natuurlijk voor een aangepaste prijs.