Eten

Met gepaste trots presenteren wij onze menukaart, oftewel de Bietkaart. In onze keuken wordt zo veel mogelijk met lokale, pure en eerlijke producten gewerkt. Met veel liefde wordt hier een groot aantal ingrediënten zelf bereid.

Onze menukaart wordt regelmatig aangevuld met seizoensgerechten. Daarnaast vind je op de borden ons extra aanbod. Heeft u een allergie? Laat het ons even weten voor het bestellen.

AFHALEN

Heb je een keer geen zin of tijd om uitgebreid te tafelen? Een aantal gerechten bij de Biet zijn ook af te halen. Maar we vragen ons wel af of je nog naar huis wilt als je eenmaal binnen bent. De gerechten die je kunt afhalen zijn o.a.: onze burgers, de gamba's, saté, fish & chips, kibbeling en al onze overige snacks.

reserveren

Kom je een hapje eten? Zeker zijn van je plek? Laat het ons van tevoren even weten en wij reserveren een tafel voor je. Reserveer door te mailen naar reserveringen@cafedebiet.nl of bel naar 0111 413825.

New*new*new

Bob's Burgers

In de maand januari van 2020 hebben wij een nieuw concept voor ons welbekende early bird principe. Wij serveren van ma t/m don elke dag een andere Burger (met friet en mayo) van onze kaart voor maar €10,-  

Biet kids

Voor onze kleine gasten kunnen de gerechten in kleine porties besteld worden, natuurlijk voor een aangepaste prijs.

MENUKAART

Onze menukaart kan je online bekijken (PDF)

  1. Beat the Clock

  2. Feesten & partijen

  3. Groepen