Eten

Met gepaste trots presenteren wij onze menukaart, oftewel de Bietkaart. In onze keuken wordt zo veel mogelijk met lokale, pure en eerlijke producten gewerkt. Met veel liefde wordt hier een groot aantal ingrediënten zelf bereid.

Onze menukaart wordt regelmatig aangevuld met seizoensgerechten. Daarnaast vind je op de borden ons extra aanbod. Heeft u een allergie? Laat het ons even weten voor het bestellen.

AFHALEN

Heb je een keer geen zin of tijd om uitgebreid te tafelen? Een aantal gerechten bij de Biet zijn ook af te halen. Maar we vragen ons wel af of je nog naar huis wilt als je eenmaal binnen bent. De gerechten die je kunt afhalen zijn o.a.: onze burgers, de gamba's, saté, fish & chips, kibbeling en al onze overige snacks.

reserveren

Kom je een hapje eten? Zeker zijn van je plek? Laat het ons van tevoren even weten en wij reserveren een tafel voor je. Reserveer door te mailen naar reserveringen@cafedebiet.nl of bel naar 0111 413825.

Beat the Clock DAGHAP

Onze menukaart is sowieso al niet te versmaden. Maar laat daar nou als extra voordeel bij komen dat we vroege vogels graag belonen. Het tijdstip dat je bestelt is het bedrag dat je afrekent voor de daghap, oftewel 17.00 uur bestellen is € 5 betalen. Bestel je om 18.30 uur? Dan betaal je dus € 6,50. Geldig op maandag t/m donderdag. Earlybirds zijn uiteraard ook af te halen. In dat geval geldt een (vanaf) prijs van €7,50

Biet kids

Voor onze kleine gasten kunnen de gerechten in kleine porties besteld worden, natuurlijk voor een aangepaste prijs.

MENUKAART

Onze menukaart kan je online bekijken (PDF)

  1. Beat the Clock

  2. Feesten & partijen

  3. Groepen