Fietscafé

Door VVV Zeeland is de Biet aangemerkt als fietscafé, wat wil zeggen dat de Biet een fietsvriendelijk café is. Fietsers kunnen hier niet alleen terecht voor een verfrissing, maar ook voor het opladen van accu’s voor elektrische fietsen. Sinds 2011 heeft de Biet zich ook verbonden aan de Wielerronde in Zierikzee. Daarnaast wordt de Biet veelvuldig bezocht door een stel fanatieke wielrenners, de Bietbikers. Kortom: Fietscafé de Biet.

Als Fietscafé de Biet hebben we ook een aantal keer onze bijdrage mogen leveren aan fietsevenementen! Zo was er in 2014 de doorkomst van de Ronde van Nederland en de DELTA Ride for the Roses. Waar we alle deelnemers met man en macht aanmoedigden. 
Sinds 2015 start en finisht elk jaar de Giro di Schouwen-Duiveland recht voor de deur! Dan zorgt de Biet natuurlijk dat alle deelnemers goed verzorgd worden na hun lange rit. Ook de finish van de ZLM Roompot tour was bij ons Fietscafé. Een hele eer, mogen we toch wel zeggen.

Er zijn talloze fietsarrangementen mogelijk. Dus kom je met je tourclub voorbij? Zoek je een tussenstop? Moeten wij je lunchpakketjes verzorgen? Informeer naar de mogelijkheden!