Keukenverhalen is onze nieuwe 'partner in cakes'

05 november 2018

Ook in de winter kun je vanaf 12.00 uur bij ons schuilen voor de kou. Dagelijks staan we voor je klaar met de lekkerste koffie & de heerlijkste taarten en cakes van Keukenverhalen! Onze nieuwe 'partner in cakes'.

Want hoe lekker klinkt een brownie gemaakt met espresso van De Zeeuwse Branding, worteltaart met een zoete roomlaag en walnoten of bananenbrood met verse dadels en banaan?! 

Wie zijn Keukenverhalen? 
Tijdens een reis naar Sicilië ontdekten Amber Toorop en Barbara de Morree dat zij hun liefde voor eten heel graag delen met de mensen om hen heen. “Eten en samen koken zien wij als één grote reis. Het ontmoeten van mensen en ontdekken van nieuwe werelden. Het delen van verhalen aan de eettafel of onder het genot van een kopje koffie met een taartje erbij. Dat zijn momenten die we maar al te graag creëren.” Iedere maand koken de dames met iemand van een andere nationaliteit en ontdekken zo nieuwe smaken en mooie verhalen uit allerlei culturen. Ze organiseren diners aan lange tafels, koken bij mensen thuis als gastkoks en bakken taarten voor cafeetjes waar ze zich thuis voelen.

Website: www.keukenverhalen.nl
Instagram: keukenverhalen