Reserveren

Reserveren? Graag!

Wil je zeker zijn van een plek? Reserveer dan van tevoren een tafel voor ons terras of binnen in het restaurant. Een spontaan bezoek mag natuurlijk ook, dan kijken wij even of we nog plek hebben! Om iedereen de kans te bieden van de Biet te genieten, hanteren wij op vrijdag en zaterdag een maximale bezoektijd van 2 uur. Via het reserveringssysteem hieronder kun je een tafel reserveren voor twee personen. Wil je met een groter gezelschap langskomen? Stuur dan even een e-mail naar reserveringen@cafedebiet.nl. Groepen die één huishouding vormen, worden met maximaal 10 personen aangenomen.

Maatregelen

Is het gelukt met het reserveren van een plekje voor een gezellige borrel, lunch of diner? Houd dan van tevoren rekening met de volgende maatregelen:

- Maak bij binnenkomst, of het betreden van het terras, gebruik van de desinfectieapparaten.
- Zit je eenmaal op je plek? Dan is wisselen van tafel daarna niet meer mogelijk.
- We zullen misschien minder aan tafel komen dan je van ons gewend bent. Steek gerust je hand op als je nog iets wilt bestellen of vragen!
- Het kan voorkomen dat het voor de bediening niet mogelijk is om 1,5 afstand te houden. We doen uiteraard ons best om zoveel mogelijk afstand te houden!